Generation Terrorists » Forum
Sign up   |   Start new thread   |   Lost password?   |   Edit profile   |   Member List   |   myGT   |   Blog
Keyword
From
To
 

s de vooruitzichten voor
caicai2017 Posted: Mon Jul 22 04:10:43 2019 Post | Quote in Reply  
  Maar toch, zoals de strijd van het bedrijf in het begin van het decennium liet zien, struikelt het slechts om een ??paar kwaliteitscontroles uit te voeren om een ??kledingbedrijf meteen van de groeispurt af te zetten. De inzet neemt ook toe, omdat de keten deze problemen zal moeten vermijden, zelfs als het zich uitstrekt naar nieuwe markten en productniches waar het minder ervaring mee heeft.
Maar zolang beleggers zich prettig voelen met die risico's, is er geen reden om Lululemon-aandelen <a href="http://www.avamedicus.de/Nike-Air-Max-2017-Damen-c-34_35.html" title="Nike Air Max 2017 Damen">Nike Air Max 2017 Damen</a> te vermijden, gewoon vanwege de hoge prijswaardering. De retailer heeft die premie verdiend door de operationele trends sinds <a href="http://www.sarahburnell.co.uk/Nike-Free-Run-3.0-Womens-c-82_84.html" title="Nike Free Run 3.0 Womens">Nike Free Run 3.0 Womens</a> 2012 te verbeteren en zichzelf in positie te brengen om de verkoopbasis in de komende jaren sterk uit te breiden. Het is nu aan het bedrijf om die belofte waar te maken. Wanneer investeerders van genie?n David en Tom Gardner een aandelenpunt hebben, kan het betalen om te luisteren. De nieuwsbrief die ze al meer dan tien jaar runnen, Motley Fool Stock <a href="http://www.sarahburnell.co.uk/Nike-Roshe-Run-Womens-c-88_90.html" title="Nike Roshe Run Womens">Nike Roshe Run Womens</a> Advisor, heeft tenslotte de markt verviervoudigd. *
David en Tom hebben zojuist onthuld wat volgens hen de tien beste aandelen zijn die beleggers nu kunnen kopen ... en Lululemon Athletica was niet een van hen! Dat klopt - ze denken dat deze 10 aandelen nog beter te krijgen zijn. Een weinig bekend Canadees bedrijf heeft zojuist ontgrendeld wat sommige <a href="http://www.sarahburnell.co.uk/Nike-Air-Max-95-Womens-c-49_51.html" title="Nike Air Max 95 Womens">Nike Air Max 95 Womens</a> experts denken dat de sleutel kan zijn om te profiteren van de komende marihuana-boom.
En vergis je niet - het komt eraan.
Cannabis legalisatie vordert over Noord-Amerika - 10 staten plus Washington, D.C., hebben allemaal de recreatieve jarenlange legale marihuana gelegaliseerd en de volledige legalisatie kwam in oktober 2018 naar Canada.
En een onder-de-radar Canadees bedrijf staat klaar om te exploderen van deze komende marihuanarevolutie.
Omdat er tussen de regering van Ontario <a href="http://www.aumrrotor.es/Nike-Air-Max-Tn-Mujer-c-43_45.html" title="Nike Air Max Tn Mujer">Nike Air Max Tn Mujer</a> en dit grootmachtbedrijf een spel verandert, en je dit verhaal vandaag nog moet horen als je er zelfs over hebt nagedacht om te investeren in potaandelen.
Klik hier om het volledige verhaal te krijgen. De wereldwijde markt voor sportkleding en fitnesskleding zal naar verwachting de komende vijf jaar meer dan $ 230 miljard bereiken. Onderzoek wijst uit <a href="http://www.rollapaluza.fr/Nike-Air-Max-270-Femme-c-34_35.html" title="Nike Air Max 270 Femme">Nike Air Max 270 Femme</a> dat de deelname aan sport toeneemt, omdat fabricatietechnologie ongekende niveaus van comfort in schoeisel mogelijk maakt.
Gezien deze wereldwijde verschuiving - plus de populaire omhelzing van biologische en gezonde voeding - is atletische kleding een veilige gok in een actieve wereld. Voor de miljoenen Amerikanen die het op zich hebben genomen - of er zelfs maar aan gedacht hebben - het mooie discipline van yoga, is lululemon athletica (NASDAQ: LULU) meestal de eerste <a href="http://www.enummervrij.nl/Nike-Air-Force-1-Dames-c-1_2.html" title="Nike Air Force 1 Dames">Nike Air Force 1 Dames</a> aanloophaven. De retailer in atletiekkleding, afkomstig uit Canada, heeft met succes stijl gecombineerd <a href="http://www.baleanivittorio.it/Nike-Roshe-Run-Donne-c-67_68.html" title="Nike Roshe Run Donne">Nike Roshe Run Donne</a> met hoogwaardige technische stoffen in hun kleding, die nu in meer dan 400 speciaalzaken over de hele wereld worden verkocht.
Een van Lululemon's grootste gelijkenissen is het aanbod van yoga kleding voor beide geslachten. Met name de opkomst van de yoga voor <a href="http://www.rollapaluza.fr/Adidas-ZX-Flux-Femme-c-16_17.html" title="Adidas ZX Flux Femme">Adidas ZX Flux Femme</a> mannen zal naar verwachting een grote markt voor de toekomst worden, met meer dan 10 miljoen Amerikaanse mannen die de praktijk al beginnen. Lululemon heeft expliciet aangegeven dat het van plan is zijn herenkledingopbrengst te verdubbelen als onderdeel van zijn vijfjarengroeiplan. Dit soort vertrouwen is niet ongerechtvaardigd. Lululemon sloeg analistenverwachtingen in haar meest recente winstrapport, wat $ 782 miljoen opleverde tegenover de $ 755 miljoen die Wall Street <a href="http://www.aumrrotor.es/Nike-Air-VaporMax-Mujer-c-55_57.html" title="Nike Air VaporMax Mujer">Nike Air VaporMax Mujer</a> verwachtte, en het verhoogde zelfs de vooruitzichten voor het volledige fiscale jaar. Als een topmerk in de ruimte geliefd bij jong en oud, ziet Lululemon eruit dat het een gewoonte kan zijn om geweldige resultaten te leveren.


 [ Reply to this thread ] [ Start new thread ]