Generation Terrorists » Forum
Sign up   |   Start new thread   |   Lost password?   |   Edit profile   |   Member List   |   myGT   |   Blog
Keyword
From
To
 

nnaar: Best Street, Reader's
caicai2017 Posted: Thu Jul 25 02:26:15 2019 Post | Quote in Reply  
  Nyjah Huston schrijdt met vertrouwen - zij het met een vleugje voorzichtigheid - door een priv¨¦ indoor skatepark in South Los Angeles, met een skateboard in de aanslag. De lange en getatoe?erde Huston draagt ??een grijs mouwloos shirt met capuchon, een shirt met zijn beroemde mouw-tatoeages en zijn nek met Thomas Hooper-inkt. Zijn dikke riet van luxueus haar is glanzend en zwart en groeit overal.
Hij heeft zijn kenmerkende <a href="http://www.rollapaluza.fr/Nike-Air-Max-2017-Femme-c-31_32.html" title="Nike Air Max 2017 Femme">Nike Air Max 2017 Femme</a> Nike SB-schoenen aangetrokken, die op 1 maart zijn gelanceerd. Dit maakt de 23-jarige een van de selecte weinigen die zijn eigen schoen bij het merk heeft, samen <a href="http://www.aumrrotor.es/Nike-Roshe-Run-Mujer-c-67_69.html" title="Nike Roshe Run Mujer">Nike Roshe Run Mujer</a> met andere skateboardlegendes Paul Rodriguez, Stefan Janoski, Eric Koston en Brian Anderson. Om samen te vallen met de release van de schoen heeft Huston samengewerkt met gerespecteerde <a href="http://www.avamedicus.de/Adidas-ZX-Flux-Damen-c-22_23.html" title="Adidas ZX Flux Damen">Adidas ZX Flux Damen</a> skate-filmmaker Ty Evans voor ¡¯Til Death, zijn eerste deel in jaren, en het is onge?venaard.
Als je geen skateboard-liefhebber bent in je leven, heb je misschien nog nooit gehoord van Huston, een object van zowel achting als bekendheid. In de wereld van actiesporten is hij een levende legende en gerangschikt als een van de best betaalde professionele skateboarders, met een geschat vermogen van $ 6 miljoen, volgens Celebrity Net Worth en Slice. Een zoekopdracht op internet naar zijn naam toont <a href="http://www.sarahburnell.co.uk/Nike-Air-Force-1-Womens-c-25_27.html" title="Nike Air Force 1 Womens">Nike Air Force 1 Womens</a> de verwachte resultaten op sociale media en verbluffende nummers, maar ook een selectie van adembenemende skate-onderdelen (ook wel video's genoemd) waarbij <a href="http://www.aumrrotor.es/Nike-Free-Run-2.0-Mujer-c-58_60.html" title="Nike Free Run 2.0 Mujer">Nike Free Run 2.0 Mujer</a> Huston moeiteloos over onmogelijke hoge rails vliegt en onberispelijke tricks landt.
Aan de andere kant heeft het internet meer dan een paar rapporten die beweren dat Nyjah's hard feestende manieren <a href="http://www.sarahburnell.co.uk/Nike-Air-Max-95-Womens-c-49_51.html" title="Nike Air Max 95 Womens">Nike Air Max 95 Womens</a> hebben geresulteerd in criminele aanklachten, vari?rend van een misdrijfbatterij tot het verstoren van de vrede en het weerstaan ??van arrestatie. Hoewel sommige aanklachten zijn ingetrokken, is hij op proef en voltooit hij de taakstraf voor anderen. De batterij voor de misdrijf is in afwachting.
Een diepere zoektocht onthult evenveel wrok bewondering van Hustons onmiskenbare talent en prestaties en een pure haat - niet alleen op sociale media, maar ook van zijn tijdgenoten en schaatsen <a href="http://www.rollapaluza.fr/Nike-Air-Max-97-Femme-c-46_47.html" title="Nike Air Max 97 Femme">Nike Air Max 97 Femme</a> fans. Eenmaal neergestreken in het skatepark, een fles water aan zijn zijde Huston leunt af en toe met zijn handen over zijn benijdenswaardige haar en steunt op het woord 'opgestookt' om elke emotie te beschrijven. Hij spreekt regelmatig over de haat die hij ontvangt. "Eerlijk gezegd, het is iets waar ik aan gewend ben geraakt. Een paar jaar geleden, toen ik veel wedstrijden zou winnen, zeiden mensen: "Oh, het is opgetuigd, de juryleden zijn net als jij." Het was het tegenovergestelde. Sommige cursussen zouden tegen me zijn gebouwd. Of: ¡®Je wint te veel. Waarom laat je niet iemand anders winnen? 'Sorry, ik wil naar buiten gaan en winnen. Het is niet alsof dit gemakkelijk gebeurt. Ik heb hard gewerkt om te zijn waar ik ben.
"Dat is iets anders waarvan ik voel dat mensen het zich niet realiseren," vervolgt hij. "Ik zie hun opmerkingen <a href="http://www.baleanivittorio.it/" title="baleanivittorio.it">baleanivittorio.it</a> dingen zeggen als:" Oh, dat deed je zo gemakkelijk, probeer het eerst. "Ik heb zoiets van:" Dat kostte echt uren om te landen. Dat kostte veel slams. ¡¯Dit video-gedeelte dat ik heb gedaan met [Evans] laat dat goed zien. Er zijn een paar sc¨¨nes waarbij ik gewoon een truc vecht, steeds maar weer slaand. Het is goed voor mensen om te zien dat alles niet zo gemakkelijk komt als je denkt. "
Een overzicht van de winsten van Huston kan helpen verklaren waarom elke andere straatschaatser denkt <a href="http://www.avamedicus.de/Nike-Free-Run-2.0-Damen-c-76_77.html" title="Nike Free Run 2.0 Damen">Nike Free Run 2.0 Damen</a> dat ze geen kans maken. Van voordat hij dubbele cijfers raakte, heeft Huston aan wedstrijden deelgenomen en vanaf het begin bewonderenswaardig geplaatst. Hij heeft vele kampioenschappen gewonnen - van X Games tot Maloof Money Cup tot Street
Hij is ook een TransWorld drievoudige winnaar: Best Street, Reader's Choice en Best Video Part - hoewel <a href="http://www.rollapaluza.fr/Nike-Air-Max-720-Femme-c-37_38.html" title="Nike Air Max 720 Femme">Nike Air Max 720 Femme</a> Thrasher's felbegeerde titel Skater of the Year hem blijft ontgaan.


 [ Reply to this thread ] [ Start new thread ]