Generation Terrorists » Forum
Sign up   |   Start new thread   |   Lost password?   |   Edit profile   |   Member List   |   myGT   |   Blog
Keyword
From
To
 

De NikeCourt Air Zoom Vapor
caicai2017 Posted: Thu Sep 12 04:24:42 2019 Post | Quote in Reply  
  2019 - De Jordan Jumpman Diamond is de nieuwste toevoeging aan de basketballijn van het merk. Ontworpen door Tinker Hatfield en het Jordan ontwerpteam voor schoenen, biedt de constructie fijn afgestelde ondersteuning en responsiviteit op de voorvoet.
Hoogtepunten zijn een extern diamanten kooisysteem (ook te zien op de Trunner NXT en LT) en Nike Zoom Air op de voorvoet.
De Jordan Jumpman Diamond is beschikbaar in herenmaten op 1 juli op Jordan.com en bij geselecteerde <a href="http://www.precislovani.cz/Nike-Air-Max-270-D&225;msk&233;-c-61_62.html" title="Nike Air Max 270 Dámské">Nike Air Max 270 Dámské</a> wereldwijde retailers. 2019 - geniet van de waardering van Stefan Janoski voor <a href="http://www.mmreinigung.de/Nike-Internationalist-Damen-c-61_62.html" title="Nike Internationalist Damen">Nike Internationalist Damen</a> handgemaakt textiel, de Nike SB Stefan Janoski geweven slip RM heeft een bovenwerk van geweven <a href="http://www.precislovani.cz/Adidas-NMD-D&225;msk&233;-c-1_2.html" title="Adidas NMD Dámské">Adidas NMD Dámské</a> leer in een reeks kleuren . Het is gebouwd op het geremasterde Janoski-silhouet.2019 - Natuurlijk, het is heerlijk om het podium voor een volgepakt stadion te bekronen tot de Fittest op aarde, maar al het werk om er te komen vindt plaats wanneer niemand toekijkt.
Mat Fraser weet dat beter dan wie dan ook. Zijn dagelijkse, vaak solo, training neemt hem mee naar de "donkere plaats" - fysiek en mentaal. De zanderige grind bereidt hem voor om in het heldere, openbare licht van de wedstrijdvloer te stappen, klaar om trainingen op een verbluffende manier te vernietigen.
De tweede PE van Fraser is ontworpen op de nieuwe Metcon 5. De duisternis staat voor Frasers <a href="http://www.precislovani.cz/Nike-Air-Huarache-D&225;msk&233;-c-52_53.html" title="Nike Air Huarache Dámské">Nike Air Huarache Dámské</a> innerlijke focus en nauwgezette toewijding aan zijn routine, terwijl de lichtheid betekent <a href="http://www.mmreinigung.de/" title="www.mmreinigung.de">www.mmreinigung.de</a> dat hij in de schijnwerpers stapt voor concurrentie. De rode racestreep is een knipoog <a href="http://www.precislovani.cz/Adidas-Superstar-D&225;msk&233;-c-4_5.html" title="Adidas Superstar Dámské">Adidas Superstar Dámské</a> naar de achtervolging voor de eerste plaats en de korte broek gedragen door de leider van CrossFit Games. De drie bullseyes op de mediale hiel en op de inlegzool staan ??voor de drie opeenvolgende eerste plaats medailles die Fraser heeft verdiend tijdens de CrossFit Games. Ook op de inlegzool staat de mantra van Fraser, "HWPO" - hard werken loont. Zijn handtekening verschijnt op de transparante buitenzool.
De schoen wordt geleverd in een doos vol tissuepapier met de afbeelding van de schedel van een stier (iets dat Fraser gebruikt om zichzelf eraan te herinneren zijn zwaktes te versterken) en het HWPO-acroniem.
De Nike Metcon 5 Mat Fraser PE is beschikbaar voor <a href="http://www.mmreinigung.de/Nike-Air-Max-95-Damen-c-19_20.html" title="Nike Air Max 95 Damen">Nike Air Max 95 Damen</a> NikePlus-leden op 25 juni en op 28 juni op nike.com en bij geselecteerde retailers.<a href="http://www.sunnytummies.co.uk/Nike-Air-Max-95-Womens-c-31_33.html" title="Nike Air Max 95 Womens">Nike Air Max 95 Womens</a> 2019 - De eerste samenwerking tussen Nike SB en Elissa Steamer's Gnarhunters omvat een <a href="http://www.sunnytummies.co.uk/Nike-Air-Vapormax-Womens-c-64_66.html" title="Nike Air VaporMax Womens">Nike Air VaporMax Womens</a> bovenwerk van getrommeld leer en een Swoosh bestaande uit de 'G.' van het skate & surfmerk. De hiel heeft een typografische interpretatie van de Nike-naam in Gnarhunter-achtige letters.
"De Blazer is waar ik in rij", zegt Steamer. "Ik heb altijd graag gezien hoe dun het bovenwerk is en hoe flexibel de zool is. De teen zit op de juiste plaats - er is niets raars aan mijn pink toe. Het is ook rad voor mij dat de schoen wordt aangeboden in unisex-maatvoering. "
De Nike SB Zoom Blazer Mid "Gnarhunters" brengt 29 juni uit op nike.com en bij geselecteerde retailers. 2019 - Twee silhouetten in de NikeCourt London 2019-collectie schommelen in de beroemde hot lava colorway in slanke, lichtgewicht bovenconstructies.
De NikeCourt Vapor x TC Knit is een <a href="http://www.bendermarine.se/Nike-Air-Force-1-Dam-c-1_2.html" title="Nike Air Force 1 Dam">Nike Air Force 1 Dam</a> eerbetoon aan de tooling van de iconische tennisschoen. Het rond gebreide bovenwerk daalt <a href="http://www.sunnytummies.co.uk/Nike-Roshe-Run-Womens-c-79_81.html" title="Nike Roshe Run Womens">Nike Roshe Run Womens</a> af naar een zichtbare Max Air-eenheid in de hiel, terwijl het Swoosh-ontwerp is ingeslagen in <a href="http://www.mmreinigung.de/Nike-M2k-Tekno-Damen-c-25_26.html" title="Nike M2k Tekno Damen">Nike M2k Tekno Damen</a> leer.
De NikeCourt Air Zoom Vapor x Knit is gemaakt van garens met een hoge treksterkte om snelle sneden en bewegingen te ondersteunen. Een stretchy interne mouw zorgt voor een sokachtige pasvorm.


 [ Reply to this thread ] [ Start new thread ]